Hos P.S Servicepartner oplever jeg, at mange ser fordele i at købe deres dele til computeren lokalt, da jeg også tilbyder at montere delene, når de leveres. Udover salg af totalløsninger og reservedele tilbyder jeg også reparation og vedligeholdelse af computere og IT-systemer. Mindre netværk til private eller mindre kontorer er også noget, som P. S. Servicepartner kan være behjælpelig med at etablere.

Jeg har været i el-faget siden 1980, hvorfra jeg også har min store erfaring med IT-systemer. Helt tilbage fra før computerens indtog i de danske hjem, har jeg brugt den til systemer med styringselektronik. Så det er en erfaren og kompetent mand, du får fat i, når du kontakter P. S. Servicepartner.

Jeg konfigurerer og sammensætter Computere med de bedste komponenter og hardware, der passer til enhver bruger-type.

Basis PC

Basis PC

Basis PC

Med Basic PC får man en billig PC, der er velegnet som en kontormaskine og andre standard opgaver.
Maskinen er beregnet til email, internet og andre kontoropgaver.

Priser fra: Kr. 2255,-

Læs mere

 

Home PC

Home PC

Home PC

Home Premium PC serien er klar til Windows 8.

Home PC er en attraktiv og stabil alt-i-et PC, til afvikling af de alle standardopgaver og mindre spil.

Priser fra: Kr. 3245,-

Læs mere

 

Gaming PC

Gaming PC

Gaming PC

Gaming serien indeholder PC’ere der alle er velegnet til spil, og der findes modeller til enhver prisklasse.

Priser fra: Kr. 5559,-

Læs mere

 

 

Micro PC

Micro PC

Micro PC

Små Micro PC’ere til flere forskellige formål. Der er både små strømbesparende maskiner og kraftige modeller med de hurtigste processorer.

Priser fra: Kr. 3178,-

Læs mere

 

Office SmartSize

Office SmartSize

Office SmartSize

I Office PC gruppen finder du kontor maskiner i desktop format, der kan monteres under bordet eller stå på skrivebordet, samt almindelige kompakte modeller i Micro ATX kabinetter.

Priser fra: Kr. 2858,-

Læs mere

 

Office + Workstation

Office + Workstation

Office + Workstation

Office + Workstation serien indeholder PCere velegnet til almindelig kontor brug og en række kraftige Workstations beregnet til professionel 2D/3D grafisk arbejde, hvor der stilles store krav til ydelsen. Serien er særdeles velegnet til grafiske programmer som f.eks Photoshop, AutoCAD, LightWave, Soft|Image, 3D Studio MAX o.lign.

Priser fra: Kr. 3085,-

Læs mere

 

Media Center

Media Center

Media Center

Med et MCE Center får du mulighed for at samle alle dine elektroniske enheder et sted. Den er installeret og konfigureret med en dansk version af Microsoft Media Center Edition DK. PCen er både en almindelig PC og perfekt til billedbehandling og video. Den indeholder DVD afspiller / optager og kan fungere som stereoanlæg og TV-modtager. Med andre ord, så erstatter den hele dit nuværende anlæg derhjemme i huset.

Priser fra: Kr. 7165,-

Læs mere